Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerdenhaag.nl


  Online waarzeggers uit Den Haag
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Den Haag geven u online antwoord op uw levensvragen. Online hulp en online advies door online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Derya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerdenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  NOUUUUU DERRRYA PROBEER JE AL WEKEN TE BEREIKEN .MAAR HELAAS JE BENT TE GOED. DAAROM ALTIJD BEZET HIHIHI. K HOOP TOCH DAT K JE SNEL TE PAKKEN KRIJG LIEVERD. DIE GEKKE TURK HAHAHA.




Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve lieve Derya

O wat ben ik blij dat ik jou vandaag 2 juli weer aan de telefoon heb kunnen krijgen. elke keer was je bezet.ik heb je vandaag gesproken en je ook verteld dat een voorspelling die jij destijds tegen mij had gezegd.is uitgekomen.je had gezegd dat mijn ex en onze dochter mij zouden helpen ivm financieel.en ja hoor je voorspelling is juist.
Ik spreek je al zolang meid en zoveel voorspellingen zijn uitgekomen.we hadden het vandaag ook over het kaboutertje.tja die zal ik tegen komen zei je.tijd kent geen tijd dat weet ik.ook dan als het gebeurt zal ik je direct bellen.dat weet je .vond het zo blij om je weer even te horen en ook te luisteren wat je deze keer allemaal weer hebt gezegd. Ook hoop ik dat het goed komt met mijn beiden kinderen.dank je wel weer voor je luisterend oor en zodra er weer iets is weet je.je bent de eerste die ik bel. JE bent een topmeid.veel liefs van JE WEET WEL.(ik hoop niet dat ik al te ga schrikken als ik een kabouter zie achter de boom hihi..




Ervaring van JE WEET WEL WIE met waarzegger Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE met waarzegger Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, wij spreken elkaar al een paar jaar. Ik kan maar een ding zeggen over Derya zij is ongeloofelijk goed. bedankt voor jouw geduld en steun. Tot in detail voelt en ziet Derya dingen best eng soms. Fijn dat je jouw gave gebruikt om mensen te ondersteunen , dankjewel mijn bijrijdster.




Ervaring van Bestuurder met waarzegger Derya   Ervaring van Bestuurder met waarzegger Derya   Ervaring van Bestuurder geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .




Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, Ik heb er vertrouwen in jeik ga je nog meer spreken. Veel Liefs.




Ervaring van Hanna met waarzegger Derya   Ervaring van Hanna met waarzegger Derya   Ervaring van Hanna geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Hi Derya. Hierbij een berichtje voor jou. Ik heb je nu al aantal keren gesproken, en met jou praten voelt erg fijn. Jij geeft me weer vertrouwen en hoop. Je blijft bij je inzichten en voorspellingen. Hiernaast geef je ook goede tips, waar ik zeker wat aan heb. Hartelijk dank voor alles. En ik bel je heel snel weer. Derya is een echte aanrader op deze lijn.
Liefs F en J ( voetbal) xxx.




Ervaring van F met waarzegger Derya   Ervaring van F met waarzegger Derya   Ervaring van F geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, je bent fantastisch wat je gezegd had komt uit. Ik vind je geweldig. Er zijn al 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van A met waarzegger Derya   Ervaring van A met waarzegger Derya   Ervaring van A geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.




Ervaring van Shan met waarzegger Derya   Ervaring van Shan met waarzegger Derya   Ervaring van Shan geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieverd je bent super. Ondanks ik soms eigenwijs ben hahaha. Blijf jij lief en rustig. Je bent een topper en jawel je heb het elke keer bij het juiste. Nu het laatste stukje nog dikke kus.




Ervaring van Mirjam met waarzegger Derya   Ervaring van Mirjam met waarzegger Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Hoi lieve Derya. Ik had je laatst gebeld en we hadden het weer over allerlei dingen die in mijn leven gebeuren. Net zoals vele keren zijn voorspellingen van jou uitgekomen. Verder heb ik achter de bomen de kabouter nog niet gezien hahaha. Je bent een toppie en dat weet je wel. Dank je wel voor je geduld elke keer, je echtheid, je inzicht, alles.
Ik hoop je snel weer te spreken. Lieve lieve gr van Je Weet Wel Wie.




Ervaring van Je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van Je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 3 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Derya is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.




Ervaring van Nic met waarzegger Derya   Ervaring van Nic met waarzegger Derya   Ervaring van Nic geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Iemand die je eerlijk advies geeft naast wat ze ziet in haar kaarten. I.a.v goeds nieuws, hopelijk.
Dank je xxx.




Ervaring van 3 zussen met waarzegger Derya   Ervaring van 3 zussen met waarzegger Derya   Ervaring van 3 zussen geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Derya is altijd oprecht en eerlijk en blijft bij wat ze ziet en voelt. Een echte topper op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Alleen jij zegt hoe het ook werkelijk uitdraaid. Ik zal nooit meer aan je twijfelen. DANK je.




Ervaring van Patricia met waarzegger Derya   Ervaring van Patricia met waarzegger Derya   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Ik weet zelfs niet hoe ik je hard genoeg kan bedanken. supermedium en altijd even vriendelijk xx.




Ervaring van F met waarzegger Derya   Ervaring van F met waarzegger Derya   Ervaring van F geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Wederom weer de zoveeelste voorspelling uitgekomen. Je bent mij steun en toeverlaat. Love you dikke kus Nuray. Hahahah je gekke turk xx.




Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya,

Helaas verbrak de verbinding en bij het terugbellen waren ze me voor.
Ik heb je lang niet meer gesproken.
Was weer even fijn na zo een lange tijd.

Dame die nog geen duidelijkheid krijgt van de person die geen knopen kan doorhakken.

Veel liefs Nai.




Ervaring van N met waarzegger Derya   Ervaring van N met waarzegger Derya   Ervaring van N geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.




Ervaring van Rabia met waarzegger Derya   Ervaring van Rabia met waarzegger Derya   Ervaring van Rabia geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, bedankt weer voor je mailconsult. Je bent en blijft een toppertje.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne met waarzegger Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Thank you Derya. Always trustworthy, relevant and true. Sorry to have not been able to say goodbye. Wish we could talk much, much longer. Until the next time.




Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Hoi Der ,
Ik hou het kort maar krachtig .
Je zoveelste voorspelling is weer uit gekomen
Ik ben geslaagd voor die cursus nu ff wachten op de volgende je weet wat ik daar mee bedoel .
En als jij zegt komt voed dan komt het ook goed .
Kusje en knuffels van mij .




Ervaring van Radjinder met waarzegger Derya   Ervaring van Radjinder met waarzegger Derya   Ervaring van Radjinder geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya,
Helaas verbrak onze verbinding plotseling vanmiddag. Waarschijnlijk mochten we niks weten / vragen over die genen. Lol. Daarna was je meteen weer ingesprek. Dus helaas heb ik niet mijn laatste vraag kunnen stellen. Komt misschien volgende keer wanneer ik je weer spreek. Derya. Ik bel jou al een aantal jaren en je bent de liefste en zuiverste medium die ik ken.
Veel liefs van nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Derya   Ervaring van Nathalie met waarzegger Derya   Ervaring van Nathalie geplaatst op 1 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Voor mij de beste. blijkt ook wel schat want krijg je nooit te pakken hoop je snel te mogen spreken . al je voorspellingen komen uit zelfs de aangegeven tijd erbij .ONGELOFELIJK HEB JE SNEL NODIG HOOP DE KANS TE KRIJGEN . DIKKE XX.




Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray met waarzegger Derya   Ervaring van Nuray geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Je bent en blijft zo belangrijk in mijn leven. In alles wat je zegt is er altijd iets goeds en dat maakt alles zo positief. Je moedigt mensen aan om door te zetten in wat voor situatie je ook bent. En het klopt keer op keer wat je zegt. Als er iemand ook hier is die de waarheid spreekt ben jij dat Derya. Ik spreek je nu dan bijna langer dan een jaar en je hebt mij zo sterk gemaakt en nog ben je dat aan het doen. Je bent een Engel. liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Derya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  5 stars. Thank you Derya x.




Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Thank you. Always worthwhile and solid X. Just wish we could speak longer. Very best wishes to you Derya.




Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Der, ruim een jaar spreek ik je nu, ik zet nooit iets neer in het gastenboek maar dit verdien jij nu. Ik heb je heel vaak gesproken en heel vaak zijn er dingen uitgekomen of zag jij ze terwijl ik nog niets had verteld. Ik weet dat ik op de juiste weg ben en het laatste wat ik moet leren vertrouwen dat wat voor mij bestemd is naar mij toe zal komen.Ik hoop zo dat je herkent wie ik ben want ik wil hierbij zeggen dat ik je echt waardeer. Vandaag kwam heel erg binnen bij mij en je hebt gelijk.100%. Het moet naar mij toekomen en dat zal gebeuren ook :) Als het mij overkomt zal je het zeker horen lieve Der maar nu loslaten.Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Derya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Lieve Meid. Gelukkig na een week je te hebben geprobeerd aan de lijn te krijgen, is het mij dan toch gelukt. Afgelopen vrijdagavond 11 januari kreeg ik je dan toch aan de telefoon. Wat was ik blij. Ik kon ik eindelijk jou voorspelling door de telefoon zeggen.Je had een aantal keren tegen mij gezegd.je zoon zal je wat willen vertellen .om te zeggen dat hij naar Nederland komt.en ja hoor .aantal dagen geleden had hij gebeld en vertelde dat hij voorgoed terug zal komen.meid ik kon wel janken door de telefoon.wat was ik verrast en blij . Jou voorspelling is dus uitgekomen en kon niet wachten om het je te vertellen. Ben zo blij dat ik je aan de telefoon kon krijgen maar dat had je inmiddels wel gehoord aan de telefoon hahah. Je andere voorspellingen die je hebt gedaan.ik hoop ook dat deze uitkomen en je weet wat mij het zwaarste momenteel weegt.hoop dat er verandering in komt en ik het redt. Tja over alle kabouters in het bos hebben we ook gehad maar die ene.tja die kijkt nog steeds achter de boom tenzij ik hem tegen kom.hahahh.lieve lieve meid.nogmaals dank je wel voor je geduld.je uitleg . Ik zou zoals beloofd een getuigenis hiervoor je neerzetten en bij deze. Je heb het verdiend.

lieve lieve groetjes van : JE WEET WEL WIE.




Ervaring van JE WEET WEL WIE met waarzegger Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE met waarzegger Derya   Ervaring van JE WEET WEL WIE geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Hoi Lieve derya

ik probeer je al een week te bellen maar ik kom er helaas niet tussen.steeds ben je bezet of ik ben net iets te laat.snik snik.

ik wil je graag door de telefoon vertellen dat er 1 voorspelling van jou is uitgekomen.helaas kan ik je dat niet vertellen zo graag ik dat wil omdat je steeds bezet bent.hoop je toch te spreken.maar probeer al een week lang.lieve groetjes JE WEET WEL WIE.(Hoop dat je weet wie ik ben hihi. nee nee de boskabouter heb ik niet gezien maar een andere voorspelling is wel uitgekomen.hoop je echt te spreken je bent een TOPPIE.liefs JE WEET WEL WIE.




Ervaring van Je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van Je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve lieve schat zo blij dat ik je weer gesproken heb .deed me echt zo goed.bel je echt heel snel weer .je bent echt een kanjer .
Xxx Mirjam het stres kippie.




Ervaring van Mirjam met waarzegger Derya   Ervaring van Mirjam met waarzegger Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  hoi derya.spreek je al weer zo een tijdje.ik hoop je eerdaags toch even te spreken.zie dat je al een tijdje niet online bent.
je ben zo zuiver en altijd heb je het bij het goede end.
hoop dat ik je zsm weer kan spreken.liefs je weet wel wie.




Ervaring van je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van je weet wel wie met waarzegger Derya   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Thank you Derya, always good to talk with you x. Hope to be back with updates soon. Your line is always busy for good reason. Best wishes for the New Year.




Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy met waarzegger Derya   Ervaring van Wendy geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya,

Wat ben jij een lief, mooi, bijzonder mens. Ik spreek je al een tijdje en ik ben je zo dankbaar voor al je hulp en geduld die je met mij hebt gehad. Jij steunt mij in alles, jij vrolijkt mij op wanneer ik verdrietig ben. De dingen die jij ziet kloppen altijd en jou adviezen.die zijn gewoon de beste. Jij ben eigenlijk gewoon mijn grote zus. Dank je wel voor alles en I love u.

Veel liefs.




Ervaring van F. met waarzegger Derya   Ervaring van F. met waarzegger Derya   Ervaring van F. geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya
Heb de uitslag van het ziekenhuis gekregen en alles is goed.U zei tegen mij,blijf positief het is niet wat jij denkt,wacht de uitslag van de arts eerst maar af want het valt allemaal wel mee.En ja hoor U had weer gelijk,nu is maar weer eens gebleken hoe goed U bent.
Groetjes Margaret.




Ervaring van Margaret met waarzegger Derya   Ervaring van Margaret met waarzegger Derya   Ervaring van Margaret geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Derya
  Ervaring met waarzegger Derya
  Lieve Derya, na alle consulten van u wil ik je laten hoe dankbaar ik je ben. U bent echt een geweldig goed medium, en ik kan u niet genoeg bedanken voor de geruststelling en steun die ik altijd van u krijg. U krijgt zoveel door en altijd komen uw voorspellingen uit, u heeft het nog nooit maar dan ook nooit mis gehad, zelfs de tijdsaanduiding ook niet. Niets is u teveel, altijd vriendelijk en geduldig krijg ik antwoord en advies. Ik hoop u weer spoedig te spreken.Fijne feestdagen en een gezond 2019. groetjes Margaret.




Ervaring van Margaret met waarzegger Derya   Ervaring van Margaret met waarzegger Derya   Ervaring van Margaret geplaatst op 15 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerdenhaag.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerdenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerdenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerdenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden